Genç marka Infinix, Zero 5G isimli ilk 5G telefon modelini tanıttı!

Infinix, Zero 5G isimli yeni amiral gemisi telefonunu tanıttı! Akıllı telefon, orta sınıf yonga seti, 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB hızlı UFS 3.1 depolama ile birleştirilmiş.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Genç marka Infinix, Zero 5G isimli ilk 5G telefon modelini tanıttı!

Infinix en son amiral gemisini tanıttı ve elbette Galaxy S22 Ultra'nın uykularını kaçırmasına neden olacak bir telefon değil, ancak şirket için oldukça büyük bir adım. Adından da anlaşılacağı gibi Zero 5G, genç markanın NR ağlarını destekleyen ilk akıllı telefonu.

Yeni cihaz, Dimensity 900 yonga setinden güç alıyor ve tasarımı geçen yılki Oppo Find X3 Pro'yu andırıyor.

Genç marka Infinix, Zero 5G isimli ilk 5G telefon modelini tanıttı!

Adını birçok kişinin belki de yeni duyduğu, akıllı telefon üreticisi Infinix, Zero 5G isimli yeni amiral gemisi telefonunu tanıttı! Akıllı telefon, 6.78 inçlik büyük bir LCD Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile geliyor. 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ve 500 nit maksimum parlaklık sunuyor.

Genç marka Infinix, Zero 5G isimli ilk 5G telefon modelini tanıttı! - Resim : 1

Yetenekli orta sınıf yonga seti, 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB hızlı UFS 3.1 depolama ile birleştirilmiştir. Daha fazla genişletme için bir microSD yuvası da var.

Uni-Curve olarak adlandırılan tasarıma sahip Zero 5G, gelişmiş kamera kurulumuna sahip. 48MP ana kameraya, 13MP telefoto ve 2MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Selfie kamerası ise 16 MP sensöre sahiptir.

Zero 5G, 33W'a kadar şarj olan 5.000 mAh pil ile birlikte gelir. Sıcaklıkları kontrol altında tutmak için bir ısı borusu vardır. İşletim sistemi, Android 11 tabanlı XOS 10'dur.

Infinix, Zero 5G'yi üç renkte satacak - Cosmic Black, Horizon Blue ve Skylight Orange. Şirket, fiyatların her pazarda farklılık göstereceğini ve daha sonra açıklanacağını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER