Son dakika: Taksi TIR'ın altına girdi! Feci kazada sürücü sıkıştı

İstanbul Arnavutköy’de taksi sürücüsü, önündeki kamyoneti sollamaya çalışırken TIR'ın altına girdi. Araçta sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

POSTA POSTA
Son dakika: Taksi TIR'ın altına girdi! Feci kazada sürücü sıkıştı

Kaza 12.00'da Arnavutköy Fatih Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Metin Aktaş yönetimindeki 34 TDD73 plakalı taksi, havalimanına yolcu bıraktıktan sonra Arnavutköy yönüne doğru seyir halindeyken önündeki kamyoneti sollamaya çalıştı.

Son dakika: Taksi TIR'ın altına girdi! Feci kazada sürücü sıkıştı - Resim : 1

Sağ şeritte park halinde bulunan TIR'ı son anda fark eden taksi sürücüsü frene bassa da kazaya engel olamadı. Kaza sonrası şoför mahallinde sıkışan sürücü Metin Aktaş, uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesini gerçekleştirdikleri Aktaş, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Aktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza sonrası yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ederken, taksi hurda yığınına döndü.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER