Sivas'ın tuzağına düşülmeyecek

F.Bahçe’nin hocası Kone, Yatabare, Fernando gibi oyuncuları Emre ve Mert Hakan’ın uzun paslarıyla besleyen Yiğidolar’a boş alan bırakmamayı hedefliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivas'ın tuzağına düşülmeyecek

Süleyman Arat | Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan Demir Grup Sivas maçında takımını alışılmışın dışında taktikle oynatacak.Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan Demir Grup Sivas maçında takımını alışılmışın dışında taktikle oynatacak.

Topa sahip olma oranı ve pas yüzdesi istatistiklerinde ligin en kötüleri arasında yer almasına rağmen, Kone, Yatabare, Fernando gibi süratli oyuncularını, uzun paslarda çok başarılı olan Emre Kılınç ve Mert Hakan’la besleyerek sonuca giden Sivas’a boş alan bırakmamayı hedefleyen Yanal’ın savunma ağırlıklı bir oyunu tercih edecek. 

Sağ kulvarı Isla-Dirar, sol tarafı Hasan Ali-Tolga ile kapatmayı planlayan Yanal; Ozan Tufan’a da Emre Kılınç, Mert Hakan ve Erdoğan arasındaki pas trafiğini kesme görevi verdi. F.Bahçe bugünkü idmanın ardından akşam özel uçakla Sivas’a gidecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER