Artık Xbox oyunlarını mobil cihazınızda oynayabileceksiniz!

Artık Xbox One oyunlarınızı akıllı telefonunuzda ücretsiz olarak aktarabilirsiniz! Detaylar haberimizde...

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Artık Xbox oyunlarını mobil cihazınızda oynayabileceksiniz!

Geçtiğimiz günlerde Xbox, Android uygulamasına Remote Play özelliği eklenmişti. Remote Play'in Xbox iOS uygulamasına da ekleneceği açıklandı. İşte detaylar;

Artık Xbox oyunlarını mobil cihazınızda oynayabileceksiniz!

Bilindiği üzere, Microsoft yaklaşık 5 gün önce Android için, doğrudan konsolunuzdan yayınlanan Xbox oyunlarını uzaktan oynama yeteneği içeren yeni bir Xbox uygulaması yayınlayacağını duyurmuştu. Bu uygulamanın ismi ise Remote Play yani adından da anlaşılacağı üzere Xbox oyunlarını mobil cihazlar üzerinden oynanabilmesine olanak tanıyor.

Artık Xbox oyunlarını mobil cihazınızda oynayabileceksiniz! - Resim : 1

Bu, Microsoft'un xCloud hizmetinden farklıdır. Çünkü bir Android telefonu olan herkes artık tüm oyunlarını doğrudan kendi Xbox One konsolundan erişebilir. xCloud şu anda yalnızca Xbox Game Pass Ultimate oyunlarıyla çalışmaktadır ve oyunlar bunun yerine Microsoft'un bulut sunucularından yayınlanmaktadır.

Xbox oyunlarını mobil cihazlar üzerinden oynanabilmesine olanak tanıyan bu özelliğin, Microsoft tarafından alınan yeni bir karar sonucunda Xbox iOS uygulamasına da gelecek olduğu duyuruldu.

Ancak belirtmeliyiz ki; oyuncuların, Remote Play özelliğinden faydalanabilmeleri için bir Xbox One konsola sahip olmaları ve Xbox ile akıllı telefonlarını Wi-Fi ya da bir veri bağlantısı ile bağlamaları gerekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER