Son dakika: Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım cinayetinde yeni detaylar! Arkasından yasak aşk çıkmıştı...

İstanbul Kağıthane'de Gizem E.'nin, uzman çavuş nişanlısı Zeynel Yıldırım'ı beylik silahıyla vurarak öldürdüğü cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı. Zeynel Yıldırım'ın annesi Hacer Yıldırım, "Aralarında nişanlılık gibi bir durum yoktu. Oğluma hep sorardım 'Hayatında biri var mı?' diye. O da bana ciddi düşündüğü kimse olmadığını söylerdi. Benim seçeceğim bir kızla evlenmek istediğini söylerdi" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım cinayetinde yeni detaylar! Arkasından yasak aşk çıkmıştı...

Gizem E.'nin yakın arkadaşı Ş.K.'nin, "Evlilik planları yaptıklarını bana anlatmıştı. Olaydan bir hafta önce Zeynel'in onu darp ettiğini söylemişti. Darp izlerinin fotoğrafını bana atmıştı" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Öldürülen Yıldırım'ın annesi Asiye Hacer Yıldırım'ın ise ifadesinde "Oğlum nişanlı değildi, o kişiyle evlilik planları da yapmıyordu. Oğlumun peşini bırakmadı. Oğlum, benim istediğim kişiyle evlenecekti" dediği bilgisine ulaşıldı.

Kağıthane'de, 5 Temmuz günü, Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım(26), bir süredir aynı evde yaşadığı nişanlısı Gizem E.(30) tarafından beylik tabancasıyla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan Gizem E., çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım ise Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

SORUŞTURMADAN DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER