Erdoğan'dan önemli uyarı: 'Mevzi kaybediyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars Barajı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, son günlerde yayımlanan koronavirüs rakamlarının, salgınla mücadelede mevzi kaybedilmeye başlandığına işaret ettiğine değinerek uyardı.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan'dan önemli uyarı: 'Mevzi kaybediyoruz'

Kars Barajı Açılış Töreni'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkeyi bir baştan bir başa adeta gerdanlık gibi kuşatan barajlara yeni bir halka daha eklemenin memnuniyeti içerisinde olunduğunu söyledi. 

"Salgınla mücadelede mevzi kaybediliyor"

Son günlerde yayımlanan rakamların salgınla mücadelede mevzi kaybedilmeye başlandığına işaret ettiğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgının üstesinden gelmenin yolu, maske, mesafe, temizlik dediğimiz ilkelerden geçiyor. Bu sıralamayı baş harflerini anlamlı kılmak için küçük bir takdim tehir ile temizlik, maske, mesafe olarak değiştirerek tekrar etmek istiyorum: Yani 'Tamam.' İnşallah bu kurallara riayet ederek kısa sürede salgını gündemimizden çıkartacağımıza inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER