için kaldı

65 yaşa formül arayışı

Hükümette art arda yapılan toplantılarda, her kurum ve bakanlığın haziran ayından itibaren hayata geçireceği normalleşme kararları ele alındı. Ancak Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’ndan dikkate alınması gereken uyarılar geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
65 yaşa formül arayışı

Yapılan toplantılarda, normalleşmeye yönelik adımların yavaş yavaş atılması gerektiği, her sektörel adımın analizi yapıldıktan sonra bir sonraki aşamaya geçilmesi gerektiği belirtiliyor.

SÜREÇ KIRILGAN, DİKKAT

Toplantılarda, kırılgan bir döneme girildiği, hızlı gevşemenin faturasının ağır olacağına ilişkin değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi. Kurallara kesinlikle uyulması gerektiği ve denetimlerin bu nedenle önemli olduğu belirtiliyor. “Toplumda küçük bir gevşeme, bir hafta sonraki rakamları zıplatıyor. 23 Nisan sonrasında hızla sokağa çıkış ve kurallara uymama geçtiğimiz pazartesi günkü rakamlara yansıdı. Bu şu anlama geliyor. Toplum yüksek düzeyde immüte olmadı. Küçük bir ihmal, bizi mart rakamlarına döndürebilir” değerlendirmeleri yapılıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER