AK Parti Bucak'ta delege seçimi tamamladı

AK Parti Bucak'ta delege seçimi tamamladı

POSTA POSTA
AK Parti Bucak'ta delege seçimi tamamladı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- AK PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı'nda delege seçimleri tamamlandı.

AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı'nın delege seçimleri parti binasında yapıldı. Seçimlere AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, "Burdur genelinde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bugün de Bucak ilçemizde delege seçimini tamamladık. Geçen günlerde Bucak İlçe Başkanlığı görevine ataması gerçekleştirilen Mustafa Oğuz kardeşimizin teşkilatımız için ve ilçemiz için yapacak olduğu çalışmalarda destekçisi olacağız. Delege seçimlerimiz Bucak ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, "Delege seçimimizi üyelerimizin katılımlarıyla şeffaf olarak gerçekleştirdik. Bugün geçekleştirdiğimiz delege seçimine AK Parti'mize ve davamıza gönül vermiş olan 501 partilimizin katılımı oldu. Bu seçimle 2020 yılı içerisinde gerçekleşecek olan ilçe kongremiz için 400 delegeyi belirledik. Delegelerimiz ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. AK Parti bir millet partisidir ve gücünü milletten almaktadır, böyle olmaya devam edecektir. Bizler de milletvekillerimizle, il başkanımızla, belediye başkanımızla ve teşkilatlarımızla Bucak ilçemize en iyi hizmeti yapmak için çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER