Sahte hocaya 7 yıl istendi

İstanbul Esenler’de yere yatırdığı yarı çıplak kadının karnına Arapça yazı yazdığı görüntüleriyle olay yaratan Burhan Dalğali hakkında ‘dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık’ suçunu işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis cezası istendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sahte hocaya 7 yıl istendi

Evine gittiği çiftten, imam nikâhlarını kıymak için 3 bin 200 TL almakla suçlanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Dalğali hakkında ‘taciz’ suçlamasıyla şikâyetin yapılmadığı öğrenildi. Esenler’de yakalanarak gözaltına alınan Burhan Dalğali ifadesinde dışarıdan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bitirdiğini, resmi olarak herhangi bir kurumda görevli olmadığını ve işsiz olduğunu, iki dairesinin kirasıyla geçindiğini belirterek “Ben kimseyi bu zamana kadar taciz etmedim” demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER