Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu: 'İnsan 60 yaşına kadar kaç yalan söyler?'

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün gece yayınlanan bölümüne 'Ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler?' sorusu damga vurdu.

F5HABER F5HABER
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu: 'İnsan 60 yaşına kadar kaç yalan söyler?'

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de dün gece yine heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmacılara yöneltilen sorular bazısını sevindirirken bazısını da üzdü. Fakat bir soru vardı ki cevabını gören herkes şaşkına döndü. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran "Ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler?" sorusunun cevabı...

Dün gece ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de kafaları karıştıran ve herkesin merak ettiği bir soru soruldu.

2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler? sorusu, izleyiciler için merak konusu oldu. 

Peki, 2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler? sorusunun cevabı nedir?

Yarışmacı İknur Günaydın, 30.000 TL değerindeki soruyu 'çift yanıt joker hakkı'nı kullanarak cevapladı. Ancak 2 cevapta da doğru yanıtı bilemedi.

“2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler?”

A) 88B) 880C) 8.800D) 88.000Doğru cevap: D) 88.000

SONRAKİ HABER