Phil Foden, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!

Manchester City'nin 100 puanla şampiyon olduğu 2017-2018 sezonunda kadroda bulunan ve o dönem henüz 17 yaşında olan Phil Foden, dünya rekoru kırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Phil Foden, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen 19 yaşındaki Phil Foden, İngiliz ekibiyle yaşadığı şampiyonlukla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Manchester City'nin 100 puana ulaşarak şampiyon olduğu 2017-2018 sezonunda kadroda bulunan Phil Foden, 17 yaş ile Premier Lig'i kazanan en genç futbolcu rekorunun sahibi oldu.

Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Foden, "Bu rekoru duyunca mutluluktan uçtum. Biri söyleyene kadar haberim bile olmadı. Artık 'dünya rekorum var' diyebilmek oldukça havalı." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER