için kaldı

Pankek sıkma şişesi nasıl yapılır? Kalıp kullanmandan krep nasıl pişirilir?

Son zamanların en popüler kahvaltı yiyeceklerinden olan pankek ve krep, kalıp olmadan düzgün bir şekille pişirilme konusunda oldukça zorlayıcı oluyor. Eğer krep veya pankek kalıbı olmadan krep ve pankek pişirmek istiyorsanız "pankek sıkma şişesi nasıl yaplır, kalıp kullanmandan krep nasıl pişirilir" haberimize göz atın.

POSTA POSTA
Pankek sıkma şişesi nasıl yapılır? Kalıp kullanmandan krep nasıl pişirilir?

Bir kaç basit yöntem sayesinde artık pankek yada krepler kalıp kullanılmadan düzgün bir şekilde kolaylıkla pişirilebilecek. Eğer kalıp kullanmadan pankek yada krep nasıl pişirilir merak ediyorsanız "pankek sıkma şişesi nasıl yapılır, kalıp kullanmandan krep nasıl pişirilir" haberimize göz atın.

Pankek sıkma şişesi nasıl yapılır? Kalıp kullanmanda krep nasıl pişirilir?

Görüntüsüyle de göze hitap eden pankek yada krepler pişirmek istiyorsanız bitmiş ketçap yada mayonez şişeleri bu konuda size oldukça yardımcı olacaktır. Bitek ketçap yada mayonez şişenizin içerisini ve kapağını iyice yıkayın ve pankek yada krep yaptığınızda hamurunuzu şişeye koyun. Ufak hareketlerle yuvarlaklar çizerek şişedeki hamuru istenilen boyutta tavaya dökün ve önlü arkalı pişirin. Bu kadar basit.

Nar nasıl ayıklanır? Pratik nar soyma yöntemi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER