Son Dakika | Yeni Malatyaspor Lazio'dan Wallace'ı transfer ediyor!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni Malatyaspor ile ilgili bir transfer iddiası İtalya'dan geldi. Yeni Malatyaspor'un Lazio forması giyen stoper Wallace ile anlaştığı belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Yeni Malatyaspor Lazio'dan Wallace'ı transfer ediyor!

Daha önce Portekiz basınında da Yeni Malatyaspor'un 25 yaşındaki Brezilyalı stoper Wallace ile ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. Bu kez İtalyan gazeteci Nico Schira, Yeni Malatyaspor'un Wallace ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Brezilyalı stoper kısa bir süre içinde Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak.

Futbola Cruzeiro'da başlayan Wallace, 2014 yılında 9,5 milyon Euro karşılığı Braga'ya transfer olmuştu. Bir dönem Monaco'da kiralık oynayan Sambacı stoper 2016 yılında 8 milyon Euro karşılığında Lazio'ya gitti. Wallace geçen sezonu Braga'da kiralık olarak geçirmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER