Serkay Tütüncü: Güzellik algısından çıkıp sahnenin duygusunu gösteren çok az erkek oyuncu var

Masumiyet dizisinde İlayda Alişan ile yakaladığı uyum ile dikkat çeken Serkay Tütüncü, Hürriyet'e konuştu. Masumiyet dizisi 13. bölümüyle final yapması izleyenlerini üzdü. Serkay Tütüncü, oyunculuk serüveninin nasıl başladığını ve daha fazlasını röportajda anlattı.

MERJAM MERJAM
Serkay Tütüncü: Güzellik algısından çıkıp sahnenin duygusunu gösteren çok az erkek oyuncu var

 

Serkay Tütüncü, Survivor ile adından söz ettirdi. Daha sonra oyunculuk serüveni başlayan genç isim, oyuncu koçunun desteğiyle önemli adımlar attığını söyledi.  İşte röportajdan dikkatimizi çekenler.

 

 

Serkay Tütüncü: Güzellik algısından çıkıp sahnenin duygusunu gösteren çok az erkek oyuncu var - Resim : 1

 

 

Seni ‘Survivor’la tanıdık. Ardından rol aldığın dizilerle sevildin. Performansın her projede daha çok dikkat çekti. Nasıl başladı bu yolculuk?

 

2017’de İstanbul’a ilk geldiğimde büyük bir yıkıma uğradım. Hayatım İzmir’de o kadar rahatmış ki... Kendime “Evet Serkay, bir şeyin peşinden koşuyorsun, bununla ilgili tutkun var. Ya işler yolunda gitmezse” diyordum. Ama oyuncu koçumla tanıştım. O bana çok yön verdi. Komplekslerim, duvarlarım ve korkularımdan kurtulmam gerekiyordu. Kendimi tanımazsam başka bir karakteri tanıyıp oynayamayacağımı anladım. 2018’de birçok deneme çekimi geldi ama bekledim, doğru da yapmışım. Bütün motivasyonum da bundan daha iyisi olmak üzerine.

 

 

Serkay Tütüncü: Güzellik algısından çıkıp sahnenin duygusunu gösteren çok az erkek oyuncu var - Resim : 2

 

 

Nasıl bir yol izledin?

 

Erkek oyuncularda jön algısı, ‘Yakışıklı, karizmatik ve kaslı görün, yeter’ durumuna döndü. Güzellik algısından çıkıp sahnenin duygusunu gösteren çok az erkek oyuncu var. Bu işi gerçekten öğrenip sahnenin duygusuna göre oynamanın çok daha değerli olduğunu anladım. Ekranda nasıl göründüğümle ilgilenmemek oyunculuğuma yansıdı.

 

Kaynak:Hürriyet

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER