için kaldı

TP-Link Deco X20 | Ağınızı Wi-Fi 6 ile coşturun!

TP-Link Deco X20 MESH teknolojisine ve Wi-Fi 6 desteğine sahip olan cihazı bu videoda inceliyoruz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
TP-Link Deco X20 | Ağınızı Wi-Fi 6 ile coşturun!

TP-Link Deco X20 MESH cihazı ile Wi-Fi 6 özelliklerine göz atıyoruz. Son yılların önemli teknolojilerinden olan Wi-Fi 6, bir önceki nesil kablosuz ağ teknolojisi olan Wi-Fi 5'e göre teoride 3 kata kadar daha yüksek veri aktarımı hızı sunuyor.

TP-Link Deco X20 | Ağınızı Wi-Fi 6 ile coşturun!

802.11 ax olarak da bilinen Wi-Fi 6 teknolojisi sadece hız anlamında değil birden fazla cihazı çok daha iyi kontrol edebilme gibi özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Wi-Fi 6 hızına baktığımız TP-Link Deco X20 ürününü tek tek alabileceğiniz gibi (eğer bulunduğunuz yerde daha önce bir Deco kurulumu varsa tek olarak alabilirsiniz) üçlü paket olarak da alabiliyorsunuz. Bu tarz Deco ürünlerinin MESH olarak kullanılabilmesi için ana bir üniteye ihtiyaç olduğunu hatırlatalım. Öte yandan bütün Deco ürünlerinde olduğu gibi mobil uygulama üzerinden 5 dakika içinde kurulan X20'nin rahat bur kurulumunun olduğunu söyleyebiliriz. 

Biz test ettiğimiz ofiste zaten M5 ailesinin kurulumu olduğu için ağa kolayca bağlayarak test ettiğimizi söylemek isteriz.

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı aşağıdaki yorumlarda ya da YouTube kanalımızdaki bizlerle paylaşabilirsiniz. Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER