için kaldı

Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Dikkat çeken tarih...

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında önemli başlıklardan biri de okullarda yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağıydı. 15 Şubat tarihinin erken olduğunu düşünen Bilim Kurulu üyeleri, 15 Mart tarihine dikkat çekti.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Dikkat çeken tarih...

Dün gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısında okulların açılmasından, normalleşme adımlarına kadar birçok önemli konu değerlendirildi. CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram, toplantıda yapılan değerlendirmelerle ilgili bilgi verdi. Bilim Kurulu'nun yüz yüze eğitimin başlaması için 15 Şubat'ın erken bir tarih olduğuna dikkat çektiğini belirten Ayaz, toplantıda sürecin ilerleyişine göre yüz yüze eğitimin 15 Mart'ta başlaması görüşünün ağırlık kazandığını anlattı. 

Duygu Ayaz Bayram, toplantıyla ilgili şunları anlattı:

En çok merak edilen konuların başında geliyor. Dün önemli bir Bilim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 15 Şubat’ta okullar açılabilir konusu Bilim Kurulu toplantısında tartışıldı. Bilim Kurulu tarafından öne çıkan görüş Şubat ayının yüz yüze eğitime başlanması için erken olduğu görüşü... Öğretmenler aşılanmadan yüz yüze eğitime başlanmaması gerektiği öne sürüldü Bilim Kurulu tarafından.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER