Fenerbahçe'de kavga: Tekme tokat birbirlerine girdiler

Futbol yorumcusu Emre Bol, Fenerbahçe - Gençlerbirliği karşılaşmasında mağlup olan Fenerbahçe'de maçın ardından soyunma odasında büyük bir kavganın yaşandığını öne sürdü.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'de kavga: Tekme tokat birbirlerine girdiler

Lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de karşılaşmanın ardından soyunma odasında kavga çıktığı öne sürüldü.

Aldığı istihbaratı paylaşan futbol yorumcusu Emre Bol, futbolcuların Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu soyunma odasında tekme tokat birbirlerine girdiğini söyledi.

Asist Analiz'e konuşan Bol'un konuyla ilgili gündem olan açıklaması şöyle;

"Maçtan sonra tekme tokat kavga olmuş soyunma odasında. Ortalık çok fazla karışmasın diye isim vermek istemiyorum. Ama İçeride mutsuz bir oyuncu grubu var, içeride hala ne yaptığını bilmeyen bir teknik direktör var. Şampiyonluğun gitti belli artık, oyuncular da bunu görebiliyorlar. 'Bana niye pas atmadın, 'Sen niye onu içeri vurmadın' şeklinde bir ağız dalaşı olmuş ve bir anda vurdulu kırdılı bir işe dönüşmüş. İsim vermiyorum ama soyunma odasında büyük bir kavga olduğu kesin. Emre Belözoğlu da oradaymış."

Yenişafak

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER