Ayrılığın acısını çabuk atlatan Hadise, bakın kiminle yakalandı

Ünlü şarkıcı Hadise ve Kaan Yıldırım aşklarını noktaladıktan sonra Kaan Yıldırım'ın adı manken Çağla Şikel ile anılıyor. Şarkıcı Hadise'nin ise iş insanı Mehmet Dinçerler'le birlikte olduğu iddia ediliyor.

GASTE24 GASTE24
Ayrılığın acısını çabuk atlatan Hadise, bakın kiminle yakalandı

Ünlü şarkıcı Hadise ve Kaan Yıldırım aşkının son bulmasının ardından oyuncu Kaan Yıldırım ve sunucu Çağla Şikel'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler'le el ele görüntülendi.

KAAN-ÇAĞLA İDDİASI

Kaan Yıldırım'ın ise ayrılık sonrası çıktığı Çeşme tatilinde Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürüldü. İkilinin bir mekanda samimi şekilde eğlendiği de gelen iddialar arasında yer aldı.

MEKANA EL ELE GİRMİŞLER

Bu gelişmenin ardından bir aşk bombası daha patladı. Kaan Yıldırım'la yollarını ayıran Hadise, ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'le birlikte görüntülendi. İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi.

Ayrılığın acısını çabuk atlatan Hadise, bakın kiminle yakalandı - Resim : 1

Kaynak: TV100

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER