için kaldı

Sudan ucuz Xiaomi Redmi 9A özellikleri ile hayal kırılığı yarattı

Xiaomi'nin hayli uygun bir fiyat etiketine sahip olan giriş segmentindeki modeli 9A özellikleri ile hayal kırıklığı yarattı. İşte Xiaomi Redmi 9A detayları.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Sudan ucuz Xiaomi Redmi 9A özellikleri ile hayal kırılığı yarattı

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üreticinin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı ucuz modellerinden birisi de 9A. 

Şimdiye kadar Xiaomi Redmi 9A ile ilgili pek çok söylenti ile karşılaştık. Lakin bu seferki bilgilerin kaynağı son derece sağlam. Zira Xiaomi Redmi 9A özellikleri Xiaomi Filipinler'in resmi sitesinde ortaya çıktı.

İşte uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9A özellikleri

Xiaomi Redmi 9A özellikleri itibariyle giriş segmentine hitap eden bir model. Açıkçası bu modelin ülkemizde çok fazla talep görmeyeceğini söylemek mümkün. Zira Redmi 9A'da yalnızca tek bir ana kamera yer alacak. Ayrıca yonga seti tarafında da tatminkar bir çip bulunmuyor.

Sudan ucuz Xiaomi Redmi 9A özellikleri ile hayal kırılığı yarattı - Resim : 1

Çinli üretici uygun fiyatlı modelinde MediaTek'in G25 yongasını kullanmış. 1GB RAM'e sahip olan modelin bataryası ise 5000 mAh. 

6.53 inçlik HD+ çözünürlüğünde Dot Drop IPS LCD ekranla gelecek olan modelde 13MP'lik tek bir ana kamera yer alacak. Damla çentik tasarımıyla gelen 9A'nın ön kamerası ise 5MP olacak.

Elbette damla çentik dediğimizde aklınıza muazzam ince çizgilere sahip bir tasarım gelmesin. Açık konuşmak gerekirse Redmi 9A tasarım açısından pek de hoş görünmüyor. Elbette telefonun fiyatı göz önüne alındığında tasarıma çok da takılmamak gerekli.

Zira bu telefon için konuşulan etiket 75 dolar civarında. Muhtemelen ülkemizdeki fiyat da 1200 TL civarında olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER