Bahçeli’den Meral Akşener’e bir ret, bir teklif: 'Masa kur demedik, evine dön dedik'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in “Memleket masasında toplanalım” çağrısına “Oturacak masa pek çoktur. Buyursunlar otursunlar. Masa kur demedik, evine dön dedik. Dön evine, bitsin bu çile” karşılığını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahçeli’den Meral Akşener’e bir ret, bir teklif: 'Masa kur demedik, evine dön dedik'

Partisinin il başkanları toplantısı sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Lideri, özetle şunları kaydetti:

YENİ LİMANA YELKEN AÇMAK

“CHP Genel Başkanı tutunacak dal ararken, İP’in başkanı demirlediği limandan ayrılıp, yenisine yelken açmanın küçük ve kurnaz hesabı içindedir. İttifak yerine yeni bir masa kurma teklifinin sebebi bize göre budur. Masa kurma teklifi ciddiyetsiz ve itibarsız bir tekliftir. Masalar boştur, oturacak masa pek çoktur. Buyursunlar otursunlar, fiskos yapsınlar, olmadı birbirlerini çekiştirsinler, bu da olmazsa kısır yiyip keyiflerine baksınlar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER