için kaldı

Sağlık memurunu darbedenler adliyeye sevk edildi

SAKARYA Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık memurunu darbeden hasta V.K. (41) ile 4 yakını yakalanarak gözaltına alındı. V.K.’nin sevgilisinin evinde saklandığı öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sağlık memurunu darbedenler adliyeye sevk edildi

Sağlık memurunu darbedenler adliyeye sevk edildi - Resim : 1

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde görevli sağlık memuru Celalettin Karabıyık, önceki gün pansuman yaptığı V.K. ile yakınları tarafından darbedildi. Yaşanan arbede sırasında sağlık çalışanına cerrahi makası saplamak isteyen V.K. ile yakınları kaçtı. Polisin yaptığı çalışmayla sağlık memurunu darbettikten sonra sevgilisinin evinde saklandığı öğrenilen V.K. ve olaya karıştıkları tespit edilen O.Ö. (29), G.K. (19), G.K. (42) ve F.G. (55) gözaltına aldı. 5 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER