için kaldı

FETÖ’cü öğretmenin kirli arşivi ortaya çıktı! Şok görüntüler…

Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan ve evinde arama yapılan öğretmen Rıdvan Yücel C.’nin bilgisayarından kadınlarla gizli çekilmiş uygunsuz görüntüler ele geçirildi. Şüpheli şahsın kadınları öğretmen evine götürerek burada birlikte olduğu ve bu anları da kayda alarak depoladığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
FETÖ’cü öğretmenin kirli arşivi ortaya çıktı! Şok görüntüler…

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında FETÖ'den gözaltı kararı verilen Rıdvan Yücel C., geçtiğimiz günlerde emniyet mensuplarınca yapılan operasyonda yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin evinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda elde edilen dijital materyaller Siber polis tarafından incelemeye alındı.

ŞOKE EDEN KLASÖR

Edinilen bilgiye göre, öğretmenlik yapan şüphelinin bilgisayarında soruşturma konusu dışında şoke eden bir gerçek ortaya çıkarıldı. Şüphelinin bilgisayarında tesadüfi olarak bulunan bir klasörde gizli kamera yerleştirerek kaydedildiği anlaşılan mahrem videolar bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER