Türkiye'ye flaş teklif: 'Kendi ligimizi kuralım'

Rusya Futbolcular ve Antrenörler Sendikası Genel Sekreteri Nikolai Grammatikov, Türkiye ile Rus takımlarının bulunacağı bir ligin kurulması gerektiğini söyledi.

GASTE24 GASTE24
Türkiye'ye flaş teklif: 'Kendi ligimizi kuralım'

İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün, UEFA organizasyonlarına alternatif olarak Avrupa Süper Ligi’ni kurduklarını açıklamasının yankıları sürerken, Rusya'dan sürpriz bir öneri geldi.

Rusya Futbolcular ve Antrenörler Sendikası Genel Sekreteri Nikolai Grammatikov, Doğu Avrupa ve Türk takımlarının içinde bulunduğu yeni bir lig kurma fikrini ortaya attı.

"Kaybedecek vakit yok"

Grammatikov yaptığı açıklamada, "Rus futbolunun kaybedecek vakti yok. Yeni turnuva formatlarını belirlemek için Doğu Avrupa ve Türkiye'deki meslektaşlarla danışmaya hemen başlamamız gerekiyor. Zaman kaybedersek gelecekte yapabilecek hiçbir şey kalmayacak" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER