Baseus taşınabilir mini hava soğutucu inceleme - Yaz aylarında her masaya lazım

Yaz aylarında hava gerçekten sıcak olabilir, özellikle de evde daha fazla zaman geçirdiğimizi de göz önünde bulundurursak kendinizi serinletmek için farklı yollar aramanız normal. İç mekanlarda serin ve terden uzak kalmanın en basit yollarından biri ise klima kullanmak. Peki klimayı gittiğiniz her yere yanınızda götürebilseniz nasıl olur? Biz de kendinizi serinletmede yardımcı olacak Baseus’ın taşınabilir mini soğutucusunu inceledik. Onur Binay/posta.com.tr

POSTA POSTA
Baseus taşınabilir mini hava soğutucu inceleme - Yaz aylarında her masaya lazım

Masa başında çalışırken hem serinlemek isteyip hem de bütçeniz sarsılmasın istiyorsanız Baseus’ın bu mini soğutucusuna bakabilirsiniz. kompak, hafif ve sessiz, uyurken yanı başınıza koyarsanız sizi yaz boyunca terlemekten de kurtarabilir.


Fiyatına gelecek olursak yaklaşık 305 TL Nereden bulacağım derseniz ürüne AliExpress’te Baseuns kendi resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Artıları

Son derece kompakt

Soğutma ihtiyaçlarınıza göre 3 farklı fan hızı

Küçük olmasına rağmen şaşırtıcı derecede güçlü ve etrafınızdaki havayı yeterince nemli tutabiliyor

Enerji tasarruflu

Kamp, yatak odası, ofis ya da evde kullanım için mükemmel

Eksileri

Soğutma kapasitesi düşük. Küçük ve portatif bir klima olduğundan, oturma odası gibi daha geniş alanları tamamen soğutmasını bekleyemezsiniz

Duvar adaptörü kutuya dahil değil

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER