Onun da bahanesi kıskançlık

BALIKESİR´in Edremit ilçesine bağlı İbrahimce Mahallesi’nde, Recep Kırtay (40) ve eşi Çiğdem Kırtay (37) arasında tartışma çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Onun da bahanesi kıskançlık

Tartışma sırasında, Recep Kırtay evdeki pompalı tüfeği alarak eşine ateş etti. Silah sesi duyan komşuları ile çiftin yakınları eve geldiklerinde Çiğdem Kırtay'ı yerde kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Çiğdem Kırtay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Recep Kırtay, polisteki ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini iddia etti.

Onun da bahanesi kıskançlık - Resim : 1

Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanan Recep Kırtay’ın, kısa süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı da belirlendi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER