Lauren Gibbemeyer evde nasıl zaman geçirdiğini anlattı

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Lauren Gibbemeyer, Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle voleybolsuz geçen dönemi eğlenceli hale getirmek amacıyla başlattığı "Pass the Time" (Zamanı Geçir) kampanyası dahilinde evde geçirdiği zamanı anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Lauren Gibbemeyer evde nasıl zaman geçirdiğini anlattı

Eczacıbaşı Spor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, sporcuların evde kaldığı süreçlerin yazı dizisi şeklinde aktarıldığı etkinliğin üçüncü konuğu Lauren Gibbemeyer oldu.

Zamanını evde geçirdiği bu dönemde gelişmeleri takip ettiğini aktaran ABD'li oyuncu, "Benim için evde normal bir gün sabah 09.00 civarı uyanmamla başlıyor. Ardından kahve yapıyorum ve kahvaltı ediyorum. Gelişmelerden haberdar olmak için haberleri takip ediyorum, sonrasında hislerimi dökmek için günlük tutuyorum. Öğleden sonra yoga veya ev antrenmanımı yapıyorum. Öğlen yemeğinden sonra temiz hava almak için köpeğimle kısa bir yürüyüşe çıkıyorum. Evi temizliyorum, erkek arkadaşımla kart oyunu oynuyorum, annemi arıyorum ve dizi izliyorum. Ardından akşam yemeğimi yiyip uyuyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp tarafından uygulanan antrenman programını takip ettiğini aktaran Lauren Gibbemeyer, "Haftada üç gün halter yapıyoruz, diğer günlerde de evde yoga yapıyorum. Bir yandan omzum için sakatlık önleyici çalışmalar yapmayı sürdürüyorum. Koşu ve sıçrama gibi kardiyo egzersizleri de yapıyorum." şeklinde görüş belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER