Sarımsaklı Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? Sarımsaklı Plajı Özellikleri, Kamp İle Konaklama Detayları Ve Giriş Ücreti (2020)

Sadece Türkiye'nin değil ayrıca dünya çapında en iyi plajlar arasında yer alan Sarımsaklı, yaz ayları geldiğinde en çok tercih edilen kumsallar arasında geliyor. Peki, Sarımsaklı Plajı nerede ve nasıl gidilir? Sarımsaklı Plajı özellikleri, kamp ile konaklama detayları ve giriş ücreti (2020) hakkında detayları derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sarımsaklı Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? Sarımsaklı Plajı Özellikleri, Kamp İle Konaklama Detayları Ve Giriş Ücreti (2020)

İnce kum taneleri ve oldukça geniş kumsalı ile beraber Sarımsaklı Plajı her sene yerli ve yabancı yoğun şekilde turist çekmektedir. Aynı zamanda oldukça uzun olan plaj birçok farklı olanak ile beraber tatili en iyi şekilde geçirme olanağı vermektedir.

Sarımsaklı Plajı hakkında bilgi

Ege bölgesinin en önemli plajları içerisinde yer alan Sarımsaklı Plajı, özellikle geniş kumsalı ile bir adım öne çıkmaktadır. Değişik bölgelerde farklı işletmeler tarafından hizmet ile beraber çok daha keyifli bir zaman tanıyan Sarımsaklı Plajı, Ege'nin muhteşem maviliğini gözler önüne sermektedir. Ayrıca voleybol ya da birçok farklı etkinliğinde yer aldığı plaj, dünyanın en geniş kumsalları içerisinde yer almaktadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER