Ianis Hagi golleriyle Glasgow Rangers'ı Avrupa Ligi'nde tuttu

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin oyuncusu Glasgow Rangers'tan Ianis Hagi oldu. Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis Hagi, Glasgow Rangers'ın Braga'yı 3-2 yendiği maçta 2 gol attı.

POSTA POSTA
Ianis Hagi golleriyle Glasgow Rangers'ı Avrupa Ligi'nde tuttu

Ianis Hagi, Glasgow Rangers'ın Avrupa macerasından kopmamasını sağladı. Kendi evinde Braga'yı ağırlayan Rangers, dakikalar 59'u gösterirken 2-0 geriye düşmüştü.

67. dakikada durumu 2-1'e getiren golü Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi attı. 75. dakikada Aribo ile 2-2'lik beraberliği yakalayan Rangers, 82'de yine Ianis Hagi'nin golüyle güldü.

Rangers, böylece tur için umutlarını sürdürdü. Rövanş maçı 27 Şubat'ta Portekiz'de oynanacak.

Ianis Hagi'nin adı daha önce birçok kez Galatasaray'la anılmış ve Gheorghe Hagi'nin, oğulunu Galatasaray'a getirebileceği söylenmişti. Ianis Hagi, 2019 yazında Hagi'nin takımı Viitorul'dan Belçika ekibi Genk'e 4 milyon euro'ya transfer oldu.

Bu sezon ise devre arasında Glasgow Rangers'a kiralandı.

Hagi, Romanya'da tarih yazdı!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER