İlim Yayma Vakfı'ndan açıklama: Durmuş bir inşaatın mühürlenmiş olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz

Süleymaniye Camii'nin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışmalara neden olan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından mühürlendi. Konuya ilişkin açıklama yapan İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Nurettin Alan, "Durmuş bir inşaatın mühürlenmiş olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Hiçbir şekilde siyasi polemiklerin tarafı olmayacağız" diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İlim Yayma Vakfı'ndan açıklama: Durmuş bir inşaatın mühürlenmiş olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz

İlim Yayma Vakfı tarafından yapılan yurt binasının Süleymaniye Camii'nin siluetini kapatması tartışmalara neden oldu. Tartışmaların ardından İBB ekipleri,  Fatih Belediyesine inşaatın durdurulması için 3 günlük süre verdi. İBB ekipleri, sürenin dolmasıyla yurt inşaatını mühürledi. Vakıf'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

"DURMUŞ BİR İNŞAATIN MÜHÜRLENMİŞ OLMASINI KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM"

İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Nurettin Alan, inşaatın durdurulduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER