için kaldı

Polisin denetim yaptığı sırada iş yeri sahibinin telefonunu çaldı

ELAZIĞ'da, bir internet kafeye denetime gelen polis ekiplerine aldırmadan iş yeri sahibinin telefonunu çalan şüpheli, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kimliği tespit edilen şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Polisin denetim yaptığı sırada iş yeri sahibinin telefonunu çaldı

Olay, geçen perşembe, İzzetpaşa Mahallesi Mimar Faruk Caddesi üzerinde bulunan internet kafede meydana geldi. Şüpheli K.Ş., kafeye denetim için gelen polislerle ilgilenen işletme sahibi Murat Gürocak'ın dalgınlığından faydalanarak masanın üzerinde bulunan cep telefonunu alarak iş yerinden çıktı. Telefonunu bulamayan Gürocak, güvenlik kameralarına bakınca çalındığını gördü. Durumun polise bildirilmesinin ardından şüpheli K.Ş., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. K.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalınan telefonun bulunması için çalışma sürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER