için kaldı

Son Dakika: Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın talep ettiği para netleşti!

Menajeri aracılığıyla siyah beyazlı yönetime taleplerini ileten Aboubakar, “Takımda en çok parayı Vida alıyor. En iyi oynayan futbolcu olarak ben de onun çizgisinde bir ücret isterim” dedi. Yönetim, Sergen Yalçın ile görüştükten sonra futbolcuya yanıt verecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın talep ettiği para netleşti!

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş'ın sezonu çifte kupayla kapatmasında büyük payı bulunan Vincent Aboubakar’ın sözleşme yenilemek için siyah beyazlı kulüpten istediği para netleşti. Bu sezon 1.5 milyon Euro’ya oynayan Kamerunlu santrfor, takımda en iyi performans gösteren futbolcunun kendisi olduğunu savunurken ücret konusunda Domagoj Vida’yı baz aldığını söyledi. Menajeri aracılığıyla siyah beyazlı yönetime taleplerini bildiren Vincent Aboubakar, “Takımda en çok parayı Vida alıyor. En iyi oynayan futbolcu olarak ben de onun çizgisinde bir ücret isterim” dedi.

10 kritik maçta oynayamadı

Ocak 2017’de transfer edilen Domagoj Vida’ya yılda 3 milyon Euro net ücret ödeyen Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar’ın talebini değerlendirmeye alırken, oyuncunun kalıp kalmaması konusundaki son kararın teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılacak görüşme sonrası belli olacağı öğrenildi. Bu arada yönetime yakın kaynaklar, Aboubakar’ın Süper Lig’de şampiyonu belirleyen son bölümdeki 10 maçta sakatlığı nedeniyle oynayamamasını dikkate alarak pazarlık masasına oturulacağını ifade etti. Bazı yöneticilerin bu nedenden dolayı Aboubakar’ın takımda kalmasına sıcak bakmadığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER