için kaldı

İran: Kaçak akaryakıt taşıyan tekneye el konuldu

İran sınır muhafızlarının Hürmüz Boğazı yakınlarındaki Keşm Adası'nda 300 bin litre kaçak akaryakıt taşıdığı gerekçesiyle bir tekneye el koyarak 16 kişiyi gözaltına aldığı açıklandı.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
İran: Kaçak akaryakıt taşıyan tekneye el konuldu

İran devlet televizyonuna göre, Hürmüzgan eyaletine bağlı Keşm Adası'nda kaçak akaryakıt taşıdığı tespit edilen bir tekneye sınır muhafızları tarafından el konuldu.

Teknede 300 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildiği, olayla bağlantılı 16 kişinin de gözaltına alındığı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hürmüzgan Sınır Muhafızları Komutan Vekili Abdullah Leşkeri, "Kaçakçılar, ele geçirilen akaryakıtı Basra Körfezi'ndeki ülkelerden birine nakletmeye çalışıyordu" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER