AK Partili İncekara'dan Payitaht Abdülhamid'e eleştiri: Dizi daha ucuza mı geliyor?

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide Özen İncekara, TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisini eleştirdi. Dizide yaratılan imajın çok kötü olduğunu ifade eden İncekara, "Abdülhamid bu kadar kötü aktarımı hak ediyor mu? Dizi daha ucuza mı geliyor?" diye sordu.

POSTA POSTA
AK Partili İncekara'dan Payitaht Abdülhamid'e eleştiri: Dizi daha ucuza mı geliyor?

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide Özen İncekara, TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid ve ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizilerine bazı eleştiriler yöneltti.

Kişisel Twitter hesabında diziyi etiketleyerek "Osmanlı saray sultanları ile Selçuklu hanımlarının botokslarına da doyulmuyor Haşin bakışlı adamlar, pürüzsüz ciltli güneş görmemiş, botokslu kadınlar. Komiksiniz valla" diyen İncekara, Payitaht Abdülhamid özelinde de şunları söyledi:



"Abdülhamit Han, iri bir yüzük, bir baston, bir masa bir koltuk, gülmeyen, halka karışmayan, karşısında bir düzine dizili adam... Yaratılan imaj çok kötü. Abdülhamid bu kadar kötü aktarımı hak ediyor mu? Dizi daha ucuza mı geliyor?"



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER