Çiçekçiler 45 liraya satıyor! Yılbaşı gününe odaklandılar

Yılbaşı denilince akla gelen kokina çiçeği raflarda yerini aldı. Çiçekçiler, vatandaşlar tarafından yılbaşında kokina çiçeğinin daha çok tercih edildiğini ve demetinin ise 25 TL’den satıldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çiçekçiler 45 liraya satıyor! Yılbaşı gününe odaklandılar

Çiçekçiler, yılbaşı için hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Yılbaşı denilince akla gelen kokina çiçekleri rafları süsledi. Vatandaşların yılbaşı tebriki için tercih ettiği kokina çiçekleri özenle süslenip teslim edilmeye başlandı. Çiçekçiler, bin 500 ile 2 bin adet arası kokina çiçeği stokladıklarını ve bunların tamamını satmayı düşündüklerini belirtti.

“YILBAŞI DENİLİNCE AKILLARA İLK GELEN ÇİÇEK KOKİNA OLUYOR”

Yılbaşına özel hazırlıklara başladıklarını belirten çiçekçi Zöhrap Talayhan, “Yılbaşı gününü bekliyoruz, inşallah umduğumuz gibi satışlar yapabiliriz. Yılbaşı denilince akıllara ilk gelen çiçek kokina oluyor. İnsanlar bu çiçeğin yılbaşında şans ve uğur getirdiğine inanıyor. Bu yüzden genelde kokina çiçeği tercih ediliyor. Bunun yanı sıra kırmızı gülde tercih ediliyor. Geçen yıllara bakarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl yaklaşık bin 500 ile 2 bin demet arası kokina çiçeği stokladık. Bunları yılbaşında tüketeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca gül stoklarımızı da yaptık” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER