için kaldı

Baklavacıda skandal görüntü! İnceleme başlatıldı

Süt banyosu, dönerle dans, ekmeğe derken derken gıda terörü bitmek bilmiyor. Son haber Adıyaman'dan geldi. Bir baklavacıda ustalar hijyeni unuttu. Beğeni için paylaştıkları video onları afişe etti. Ne maske var, ne bone ne de eldiven, hatta birinde tişört bile yok. Elini önce ağzına sonra yufkalara götürdü, baklava tepsisine serdi. Büyük tepki çeken görüntüler için inceleme başlatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Baklavacıda skandal görüntü! İnceleme başlatıldı

Süt banyosu yapan sütçü, turşuyla dönerle dans eden usta, ekmekle maç, fındıkla kulaç... Sosyal medyada fenomen olmak için paylaşılan görüntüler peş peşe geldi.

Son skandal bu, yarı çıplak baklavacı. Burası Adıyaman'da bir baklavacı, işçilerden biri tezgah başında tütün sardı. Maske, eldiven, bone yoktu. İşçilerden biri tişörtünü çıkardı, bir başkası da o anları kaydetti...

Yufkaları tepsiye sermeden önceden ağzına götürdü. O baklavaları yiyecek olanları unuttular, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar. Görüntüler büyük tepki topladı. 

Travis Scott konserinde facia! Hayranları birbirini ezdi
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER