Galatasaray'a Sekidika ve Ozornwafor'dan kötü haber! Kiralanmışlardı ancak...

Galatasaray'ın sezon başında Belçika takımlarına kiraladığı Jesse Sekidika ve Valentine Ozornwafor, takımlarında beklenen süreyi bir türlü bulamadılar. Sarı-kırmızılılara, iki genç futbolcudan kötü haber geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'a Sekidika ve Ozornwafor'dan kötü haber! Kiralanmışlardı ancak...

Galatasaray'da kiralık olarak gönderilen Sekidika ve Ozornwafor'dan kötü haber... Galatasaray'ın satıp bonservis geliri sağlamayı hedeflediği iki oyuncusu Ozornwafor ve Sekidika, kiralık gittikleri Belçika'da hiç oynayamadılar.

Galatasaray sezon başında yabancı kontenjanını boşaltma adına Valentine Ozornwafor'u Charleroi'ye; Jesse Sekidika'yı ise Leuven'e kiraladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; iki oyuncu da Belçika'da henüz süre alamazken, yönetimin bu isimlerden bonservis kazanma planı suya düştü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER