için kaldı

YSK MHP olağanüstü kurultayına itirazı bugün görüşecek

YSK Başkanı Güven, Çankaya Seçim Kurulunun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itiraza ilişkin "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim." dedi.

F5HABER F5HABER
YSK MHP olağanüstü kurultayına itirazı bugün görüşecek

ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itiraz hakkında, "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız." dedi.

Güven, 17. Dönem Adli ve İdari Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcı Kura Çekim Töreni'ne katıldı. Törenin yapılacağı salonda yanına gelen gazetecilerin sorularını yanıtlayan YSK Başkanı Güven, Çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itirazın görüşüleceğini belirtti.

Çıkacak kararı kendisinin de merak ettiğini vurgulayan Güven, "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin, "Karar ne zaman çıkar" şeklindeki sorusuna YSK Başkanı Güven, "Şu an burası yeri değil." yanıtını verdi.

SONRAKİ HABER