Holosko: "Bence Burak Yılmaz çok büyük futbolcu"

Beşiktaş'ın o dönem transferi için Burak Yılmaz, Koray Avcı ve 5 milyon euro bonservis bedeli ödediği Holosko, Slovakya'da Slovan Bratislava maçı öncesi Kenan Başaran'ın sorularını yanıtladı. Holosko, "Bence Burak çok büyük futbolcu. Keşke Bratislava maçında da oynasaydı. Beşiktaş'ın ona ihtiyacı var." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Holosko: "Bence Burak Yılmaz çok büyük futbolcu"

Kenan Başaran / Spor Arena Özel Röportaj

Beşiktaş'ın eski Slovak futbolcusu Filip Holosko, siyah beyazlılara transferinde Manisa'ya verilen Burak Yılmaz'a mesaj yolladı.

Bratislava'da konuştuğumuz Holsko, önce Slovan Bratislava'yı yorumladı: "Slovakya'nın en iyi takımı. Kolay maç olmayacak. Beşiktaş da iyi başlamadı lige. Ama Bratsilava da taraftarsız oynayacak. Bence savunmada bekleyecekler. Kontra oynayacaklar."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER