A Milli Takım’da primler dağıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'dan sorumlu yöneticisi Selim Soydan açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
A Milli Takım’da primler dağıtıldı

Türk Telekom Stadyumu'nda çalınan Plevne Marşı'nı Ay-Yıldızlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in belirlediğini söyleyen Soydan, "Şenol hoca korkunç derecede işine bağlı bir insan. Sahada çalınacak müzikler var ya, onlara bile kendisi karar veriyor. İzlanda maçında sahada çalınan müzikleri kendisi belirledi. Öylesine çalışkan bir insanla çalışıyorum" dedi.

Grubunu 2. sırada tamamlayan Milli Takım'da futbolcuların primlerinin de dağıtıldığını belirten Soydan, "Primler dağıtıldı, gününde hem de. Hepsinin prim listesini de Şenol hoca yaptı, iş bitti. Hiç kimse de duymadı mesela" ifadelerini kullandı.

<script src="https://embed.dugout.com/v3.1/sporarena.js" data-dugout-video="eyJrZXkiOiJoTjBPU1dRRiIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiJ9"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER