için kaldı

Gümüşhanespor'da Fatih Akyel dönemi! | Transfer haberleri...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından takımın teknik direktörlüğüne Fatih Akyel getirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gümüşhanespor'da Fatih Akyel dönemi! | Transfer haberleri...

Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde kendisini 2015-2016 sezonundan sonra yeniden kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı düzenlenen basın toplantısıyla atan Akyel, “Burası benim ilk göz ağrılarımdan. Gümüşhane şehrini, halkını, takımını seviyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“Hep beraber el birliğiyle bu zorlukların üstesinden geleceğiz” 

Gümüşhane’nin kendisinde yerinin çok farklı olduğunu kaydeden Akyel, “Gümüşhane’de olmak benim için çok güzel. Başkanımız ve yönetimine takdir haklarını benden yana kullandıkları için teşekkür ediyorum. Geçen geldiğim dönemde çok iyi hizmetlerimin olduğunu düşünüyorum. Gümüşhane’nin yeri bende çok farklı ve çok sevdiğim bir yer. Halkını, takımını çok seviyorum. Çok güzel şeyler yaşadım ve yaşattım. Başarılı bir sezon geçirmiştik. Sürprizlerle geldik oraya kadar ve güzel şeyler yaptık. İnşallah camiamızla, şehrimizle el birliğiyle güzel günler yaşamak istiyoruz. Zor bir süreç var. Başkanımız elini değil, gövdesini koydu taşın altına. Sıkıntılı bir durumumuz var. Çözülmeyecek şeyler değil. Hep beraber el birliğiyle bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Bu sene ligin nabzını tutup güzel şeyler yapmaya, zevk vermeye çalışacağız. İkinci dönemimiz burada. Tekrardan güzel şeyler yaşayacağız inşallah” diye konuştu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER