için kaldı

150 bin euroya geldi tarihe geçti

UEFA, geleceğin yıldız adayları listesinde Beşiktaş'ın genç santrforu Güven'e de yer verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
150 bin euroya geldi tarihe geçti

B.Leverkusen’in U19 takımından geçen yıl sadece 150 bin euroya alınan 20 yaşındaki golcü için UEFA, “Fiziği güçlü, oyun görüşü iyi” ifadelerini kullandı. Güven, geçen sezon 10 gole direkt etki etti, iki kez de hat-trick yaptı.

BEŞİKTAŞ’ın 20 yaşındaki santrforu Güven Yalçın, 2018’de sadece 150 bin euroya geldiği siyah beyazlılarda bir sezonda Avrupa’nın radarına girdi. Bayern Leverkusen’in U19 takımından alınan gurbetçi futbolcu, 2019-2020 sezonunda dikkatle izlenmesi gereken 50 genç oyuncu listesinde yer aldı. Genç futbolcu, Beşiktaş ile geçen sezon 23 karşılaşmada forma giyerken, 8 gol atıp, 2 de asist yaptı. Güven, ligde oynanan Çaykur Rize ve Kasımpaşa maçlarında hat-trick yapmayı başardı.

DEĞERİNİ 14’E KATLADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER