Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İstanbul'dan sel manzaraları

İstarnbul'da aniden bastıran sel hayatı olumsuz etkiledi. Araçlar yollarda mahsur kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Selin etkileri İHA muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

...

"Her şey kontrol altında"

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gece saatlerinden itibaren devam eden şiddetli yağışla ilgili, "Olay bir afet. Can kaybımız yok. Her şey kontrol altında" dedi.

...

"Kılıçdaroğlu'nu konuşmazsak siyasetin gündeminden kaybolacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum; bizim seni konuşmak gibi bir derdimiz yok. Hatta biz eğer seni konuşmasak senin kısa bir süre içinde siyasetin gündeminden kaybolacağını biliyoruz" dedi.

...

Bakan Yılmaz: 176 müfredat yenilendi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, güncellenen öğretim programlarının tanıtımına ilişkin yaptığı basın toplantısında, 176 müfredatın yenilendiğini açıkladı.

...

İçişleri Bakanlığına FETÖ operasyonu: 40 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturmalar kapsamında İçişleri bakanlığı çalışanı bylock kullanıcısı 40 kişi hakkında gözaltı kararı aldı.

...

5 ilde uyuşturucu operasyonu: 43 gözaltı 

Eskişehir'de yapılan geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerine büyük darbe vurulurken, çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

(İHA)

SONRAKİ HABER