için kaldı

Taciz suçlamalarını kabul etti: Pişmanım

Geçen yılın son günlerinde hakkında erkek modelleri taciz ettiği iddiaları ortaya atılan ve önce bu konuda sessiz kalıp sonra da "söylentilerin gerçek olmadığını" söyleyen tasarımcı Alexander Wang, suçlamaları kabul etti. Alexander Wang "Böyle davranarak onlara acı verdiğim için pişmanım" diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taciz suçlamalarını kabul etti: Pişmanım

Taciz suçlamalarını kabul etti: Pişmanım - Resim : 1SOSYAL MEDYA HESABINDAN İDDİALARI DOĞRULADI

Alexander Wang, taciz iddialarını doğrulayan bu açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Bu iddiaları ortaya atan kişilerin, bu özgürlüklerine saygı duyduğunu belirten Wang, yaşananları ifade etmenin hiç kolay olmadığını da belirtti. Wang, bütün iddiaları kabul ederek yaptıklarından pişmanlık duyduğunu belirtti. Wang hakkındaki iddialar, geçen yılın son haftalarında ortaya atıldı. 37 yaşındaki Amerikalı tasarımcı Alexander Wang, cinsel taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Her şeyin fitilini ateşleyen ise sosyal medyada yapılan paylaşımlar oldu. Bazıları isimlerini açıkça belli eden bazıları da isimsiz paylaşımlarda birçok kişi Wang'ın cinsel tacizine uğradığını ileri sürdü.

Taciz suçlamalarını kabul etti: Pişmanım - Resim : 2İDDİALAR ARKA ARKAYA GELMŞTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER