Akhisar potada Süper Lig yolunda

TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde (TBL) 2009 yılından bu yana kesintisiz olarak Ege’yi temsil eden Akhisar Belediye Basketbol’un yeni sezonda Süper Lig’de yer alma ihtimali güçleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akhisar potada Süper Lig yolunda

Sezon öncesi Akhisar Belediyesi öncülüğünde isim değişikliğine giderek iddialı bir kadro kuran yeşil-siyahlılar, Süper Lig’den çekilmesi kesinlik kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yetkilileriyle pazarlıkta son aşamaya geldi.

İstanbul BŞB’nin Süper Lig’deki yarışmacı haklarını devralmayı teklif eden Akhisar, kulübün borçlarının bir kısmını da üstlenecek. Taraflar kesin olarak anlaştığı takdirde Basketbol Federasyonu da onay verirse Akhisar, İstanbul BŞB’nin yerine Süper Lig’e katılacak. Görüşmelerin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Futbol takımı Akhisarspor’un geçen sezon Süper Lig’den düşmesine üzülen ilçede devir sonuçlandığı takdirde bu kez basketbol takımı en üst ligde yer alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER