için kaldı

Bahçeli: Esed, affedilmeyecek suçlar işliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Esed tarihe insanlığa hukuka ve inanç haklarına karşı affedilmeyecek suçlar işliyor. Esed koltuğundan indirilmedikçe barış mumla aranacaktır." dedi.

POSTA POSTA
Bahçeli: Esed, affedilmeyecek suçlar işliyor

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Ülkemiz çok cepheli bir mücadelenin ortasındadır. Sürdürülen mücadele bekamızla doğrudan ilgili bunun yanı sıra milli birlik ve bağımsızlığımızla da yakından ilişkilidir. Mücadele süreci partiler üstü mücadeledir.

Türkiye bir yandan sınır ötesinde diğer yandan da sınır içinde bir milli direniş halindedir.

Türkiye'nin hiç kimsenin toprağında dağında bağında gözü yoktur.

Terör örgütlerinin kimlerinin imal edip sonra imha etmeye çalıştıklarını herkes biliyor.

İdlib ateş çemberine alınmış durumundadır. Masumlar perişan, zalimler pişkindir. Esed dünyanın gözü önünde kendi halkının kanını akıtmakta canını almaktadır. Esed tarihe insanlığa hukuka ve inanç haklarına karşı affedilmeyecek suçlar işliyor. Esed koltuğundan indirilmedikçe barış mumla aranacaktır

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER