Fırıncının Karısı oyuncuları kimler? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Fırıncının Karısı filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Komedinin sevilen isimlerini bir araya getiren Fırıncının Karısı filminde hareketlerinden şüphelendiği kocasını takip eden orta yaşta bir kadınına başına gelen komik olaylar anlatılıyor. Peki, Fırıncının Karısı oyuncuları kimler? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fırıncının Karısı oyuncuları kimler? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Yapımını Two Yapım'ın, yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık'ın yürüttüğü, Fırıncının Karısı’nın başrollerini Alper Kul, Büşra Pekin ve Korhan Herduran paylaşıyor, üçlüye kadroda Ferdi Sancar, Seda Türkmen, Beyti Engin ve Ayça Koptur eşlik ediyor.

Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Fırıncının Karısı'nda yer alan araçlar Çankırı plakalı olsa da, film aslında Sarıyer’den Üsküdar’a, İstanbul’un ne kadar büyükşehir atmosferi dışında kalmış bölgesi varsa bu bölgelerde çekildi. Filmde hikayenin Çankırı’da geçtiği havası verilmek istemiş.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER