Abdullah Avcı'nın soyunma odası konuşması

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray galibiyeti sonrası soyunma odasında kısa bir konuşma yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Abdullah Avcı'nın soyunma odası konuşması

Abdullah Avcı, "Hiç kimseye acımadan bu aile mücadele ederse, biririne yardımcı olurlsa, el ele tutarsa neler yapabileceğini herkese gösterdi. Herkes bu anlamda ben de, siz de sorgulayın ama var olan bir şey var: Beşiktaş!.. Burası başka bir duygu, Biz yarışa döndük. Bu duyguyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık" şeklinde konuştu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Maç sonu Abdullah Avcı&#39;nın soyunma odası konuşması 💪 <a href="https://t.co/2EKeN0CVUH">pic.twitter.com/2EKeN0CVUH</a></p>&mdash; Beşiktaş JK (@Besiktas) <a href="https://twitter.com/Besiktas/status/1188542503265456129?ref_src=twsrc%5Etfw">October 27, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER