Alev Aydın’la aşk yaşayan ve 9 aylık hamile olan ABD’li şarkıcı Halsey: Çocuğumuz hem Noel’i hem ramazanı yaşayacak

TÜRK senarist Alev Aydın’la aşk yaşayan ve 9 aylık hamile olan ABD’li şarkıcı Halsey, ilişkilerinin nasıl başladığını Allure dergisine anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alev Aydın’la aşk yaşayan ve 9 aylık hamile olan ABD’li şarkıcı Halsey: Çocuğumuz hem Noel’i hem ramazanı yaşayacak

İlişkinin başlarında ikilemde kaldığını belirten ünlü yıldız “Hayatım hakkında bir film yazıyordu. Birlikte çok zaman geçirdik. Bir gece halka açık bir yere gittik. Ayrılırken paparazziler ve hayranlar tarafından adeta yutuldum. Omzumun üzerinden geriye baktım ve ‘Aman Tanrım, Hoşça kal bile demedim!’ diye düşündüm. Arabada oturduğumu ve ‘Onu bu çılgınlığın içine sokamayacak kadar çok seviyorum’ dediğimi hatırlıyorum. Sonra bana bunların önemli olmadığını söyledi.” dedi.

HEM NOEL'İ HEM DE RAMAZANI YAŞAYACAK

Halsey, doğacak bebeği hakkında da şöyle dedi: “Çocuğumuz siyahi bir büyükbaba ile Türk büyükbabaya sahip olacak. Hem Noel’i hem de ramazanı yaşayacak.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER