için kaldı

Oppo A92 sessizce tanıtıldı! Özellikleri ile büyüledi!

Oppo A92'nin teknik özellikleri, görselleri ve ön sipariş fiyatı Endonezyalı bir alışveriş sitesi üzerinden yayınlandı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo A92 sessizce tanıtıldı! Özellikleri ile büyüledi!

Ülkemizde de faal olarak hizmet vermekte olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisinin yeni telefonu Oppo A92, oldukça iddialı orta seviye donanım özelliklerini modern tasarım çizgisi ile bir araya getirdi. İşte fiyatı ve özellikleri;

Oppo A92 sessizce tanıtıldı! Özellikleri ile büyüledi!

Geçtiğimiz hafta Oppo A92s modelini sessiz sedasız tanıtan Oppo'nun yeni orta seviye modeli Oppo A92'nin teknik özellikleri, görselleri ve ön sipariş fiyatı bugün Endonezyalı online alışveriş sitesi Lazada üzerinden yayınlandı. Böylece cihaz sessiz sedasız tanıtılmış oldu.

Oppo A92 modelinin teknik özelliklerinin tamamı henüz listelenmiş değil, ancak özelliklerinin büyük çoğunluğunun belirtilmiş olduğunu söyleyebiliriz. Zira cihazın yayınlanan teknik özelliklerine baktığımızda; 6.5 inç genişliğe ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde bir  LCD panel kullanıyor olduğunu görmekteyiz. Bunun yanında Snapdragon 665 yonga setinden gücünü alan cihazın yonga setine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Oppo A92'nin arka kamerası, 48 megapiksel (f/ 1.7) ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel monochrome sensör ve 2 megapiksel bokeh kamerası içeriyor. Cihazın ön tarafta ise bir adet 16 megapiksel yapay zeka destekli selfie kamerası yer alıyor.

Oppo A92 sessizce tanıtıldı! Özellikleri ile büyüledi! - Resim : 1

USB-C portu üzerinden 18W hızlı şarj desteği sunan cihaz 5.000 mAh'lik bir bataryaya sahip. Cihaz kullanıcılarını Android 10 tabanlı ColorOS 7.1 ile karşılıyor olacak. Ayrıca yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olan model, bunun yanında yüz tanıma desteği de sunacak.

Cihaz parlak beyaz, kuzey ışığı moru ve alacakaranlık siyahı olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuyor olacak. Cihazın hediye kablosuz kulaklık ile birlikte Endonezya'da yaklaşık olarak 270 dolarlık bir başlangıç fiyatı etiketi ile ön siparişe açılmış olduğunu siz değerli okuyucularımıza ayrıca belirtelim.

Oppo A92 modelinin diğer bölgelerde ne zaman ve hangi fiyat seçenekleri ile çıkacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Oppo A92'nin özellikleri:

Ekran: 6.5 inç FHD+ LCD ekran, 405 ppi
RAM: 8 GB
İşlemci:
 Snapdragon 665
Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera: 16 MP
Batarya: 5.000 mAh, 18 W hızlı şarj
Depolama: 128 GB dahili depolama (+ microSD desteği)
İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı ColorOS 7.1
Renkler: Twilight Black, Shining White ve Aurora Purple

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER