Pınar Karşıyaka "koronavirüs" kararını bekliyor!

ING Basketbol Süper Ligi’nde sezona koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayında ara verilmeden önce lider Anadolu Efes’in tek galibiyet gerisinde ikinci sırada bulunan Pınar Karşıyaka, kalan maçlarla ilgili çıkacak kararı bekliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pınar Karşıyaka "koronavirüs" kararını bekliyor!

Durumu 30 Nisan’da yeniden değerlendirip kararını açıklamayı erteleyen Basketbol Federasyonu, futbol ligleriyle ilgili karar çıktıktan sonra nihai fikrini duyuracak.

Birçok kulübün istediği gibi sezonun sonlandırılması, Süper Lig ve Türkiye Basketbol Ligi’nde yalnız seyircisiz şekilde Play-Off aşamasının oynanması veya liglerin kaldığı yerden devam etmesi gibi tüm alternatiflerin değerlendirildiği öğrenildi.

Pınar Karşıyaka ve diğer kulüplerde yabancı oyuncular ülkelerine dönerken sezon devam ederse tüm lejyonerler Türkiye’ye dönüşlerinde 14 gün karantinada kalacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER